این کتابخانه پستی  در سال بهمن ماه ۱۳۹۷ در شوشتر فعالیت خود را آغاز نمود

 این مرکزدارای ۴۳۸۰جلد کناب درفضایی دلنشین با مساحت ۱۶مترمربع( یک اتاق چهار در چهار) واقع شده

در قسمت غربی مرکز فرهنگی هنری شماره ۱ واقع شده.

 خدمات مرکز: دادن و پس گرفتن کتاب به روستاها و حومه شهرکه با وسیله ی نقلیه ی خودرو انجام می.گیرد.

اهم فعالیت این مرکز در زمان عادی امانت کتاب است و اکنون که کرونا وجود دارد در فضای مجازی فعالیت های فرهنگی را به اجرا می گذاردشرایط عضویت:

ویژه گروه سنی۶تا۱۷سال است.

شهریه ی عضویت رایگان است.

 فقط امانت دادن کتاب به روستاها و مناطق محروم اطراف و حومه  شهر می باشد اکنون که در زمان کرونا قرار داریم و فعالیت‌های فرهنگی خود را در فضای مجازی به انجام می رساند.. که در زمان و روزهای عادی با سرویس کتاب‌ها به دست اعضای مرکز در روستاها رسانده می شد .

خدمات فراگیر ندارد .

روز و ساعت فعالیت مرکز از از ساعت ۸ صبح الی۱۳عصر.

در روزهای تمام هفته امانت دادن کتاب انجام میشد.

 پرسنل: یک مربی فرهنگی دارد خدمات که با مرکز یک  مشترک میباشد.

 نشانی : شوشتر خیابان امام خمینی ضلع غربی جنب دفتر نماینده شهر تلفن۰۶۱۳۶۲۱۱۲۱۷

    کبری صیادی زاده

 

اخبار مرکز:

 

 

  • 1400/03/16 - 10:11
  • تعداد بازدید: 5471
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
به مناسبت سالروز رحلت امام خمینی(ره)

نشست ادبی استانی «در سوگ آفتاب» در فضای مجازی برگزار شد

مرکز آفرینش‌های ادبی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان به مناسبت سالروز رحلت امام خمینی (ره)، نشست ادبی استانی «در سوگ آفتاب» را در فضای مجازی برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی کانون خوزستان، نشست ادبی استانی «در سوگ آفتاب» ویژه‌ی سالروز ارتحال حضرت امام خمینی( ره)، به همت مرکز آفرینش‌های ادبی کانون پرورش فکری خوزستان و میزبانی مرکز فرهنگی هنری گتوند، در بخش‌های زیباخوانی اشعار امام خمینی( ره) و خوانش آثار ادبی اعضا در وصف شخصیت عبادی- سیاسی بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، با حضور محمدرضا رستم‌پور، شاعر، نویسنده و منتقد ادبی، همچنین سرپرست معاونت فرهنگی، جمعی از کارشناسان و مربیان واحدهای ادبی، فرهنگی و هنری کانون خوزستان و همچنین جمع گسترده‌ای از اعضای مراکز کانون سراسر استان، در فضای مجازی تشکیل شد.

محمدرضا رستم‌پور شاعر ایلامی در این نشست با توجه به تجربه‌ی حضور خود در انجمن‌های شاعران نوجوان خوزستان بیان کرد: شعر نوجوانان خوزستانی دغدغه‌مند است و با اندیشه‌ی خوب و حرفی که برای گفتن دارد مخاطب را متوجه خودش می‌کند.

او بیان کرد: وقتی شاعر به اندیشه‌ی متناسب دست یابد، مابقی ارکان یک شعر مثل موسیقی، زبان، فضا و غیره دست‌یافتنی می‌شوند و می‌توان گفت: اندیشه، اصلِ شعر گفتن است.

این شاعر و نویسنده در بررسی اشعار آیینی اعضا، به نکات کلیدی رعایت ایجاز و نگاه استعاری در سرودن شعر اشاره کرد و افزود: ایجاز با حذف و سانسور متفاوت است و گاهی یک واژه می‌تواند  رسالت ده‌ها واژه را به دوش بکشد، همچنین پرهیز از مستقیم‌گویی و تبدیل تشبیهات به استعاره، خلق تصاویر زیبا و رعایت موسیقی دل‌پذیر می‌تواند از مولفه‌های اساسی یک شعر موفق باشد.

 او شعر آیینی را یک حرکت جدی در ادبیات دانست و تاکید کرد: شعر آیینی تنها در محوریت و موضوع با دیگر اشعار متفاوت است و این مسئله به آن امتیاز داده و موجب می‌شود که شاعر در یک قدم رو به جلو اندیشه‌ی خویش را پرورش داده و از آن دفاع کند تا جایگاه خود را در میان شاعران بیابد.

رستم‌پور یادآوری کرد: شعر آیینی به هیچ وجه ساده نیست و باید جدی گرفته شود. این منتقد ادبی در ادامه ضمن شرح نکاتی در باب شعر موزون و مولفه‌های شعر سپید، به کودکان و نوجوانان شاعر خوزستانی توصیه کرد که از خواندن آثار ادبی موفق و گسترده‌سازی دایره‌ی واژگانی خود از این طریق، غافل نشوند.

بر اساس این گزارش، در بخش دوم این نشست استانی که با استقبال پرشور اعضا و مربیان مواجه شد، نزدیک به 40 نفر از اعضای کودک و نوجوان مراکز کانون خوزستان به ارائه‌ی آثار خود در قالب متن، فایل صوتی یا فیلم‌های حداکثر دو دقیقه‌ای پرداختند.

این رویداد مجازی ادبی، با سرپرستی سکینه ظهراب زاده برگزار شد و با نقد و بررسی کلی آثار ارسالی اعضا به کار خود پایان داد.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت